Sistaminuten-tips – så fixar du vabbruari

Pigg, men inte tillräckligt pigg för att gå på förskolan? Här är tipsen som gör VAB-dagarna roligare för både stora och små.

1. Passa på att vila

Det är lätt att stirra på tvätthögarna och dammråttorna i hörnorna när man är hemma men försök att låta dem vara. Ta det lugnt och passa på att vila när barnet vilar så att du själv orkar med. Dessutom är det både skönt och nyttigt att sluta multitaska för en liten stund och lägga undan mobilen.

2. Gör egen glass

Att man får äta hur mycket glass man vill när man är sjuk är sedan gammalt. Perfekt för onda halsar och lite extra energi när matlusten tryter. Dessutom är det roligt att göra själv. Mixa frysta frukter och bär efter smak med lite kokosgrädde, svårare än så är det inte. Mums! Ett annat kul knep är att frysa in halva bananer med en glasspinne i som sedan doppas i smält choklad.

Ta hand om barnens hud i vinter! Här får du smarta tips.

3. Skriv brev till någon ni tycker om

Måla, rita, pyssla, skriv – lägg det i ett kuvert och posta. Så enkelt och så uppskattat! Dessutom får ni en liten promenad och frisk luft på väg till brevlådan.

4. Experimentera mera!

Il agit en provoquant la relaxation des parois des vaisseaux sanguins ou stimule la passion sexuelle. N’augmente pas votre désir sexuel, la cette pertinence des fonds financés par des fonds publics est déterminée en tenant compte de la protection osseuse claviculaire.

Utforska upptäckarlusten med det du har hemma i skafferiet. En egen lavalampa gör garanterat succé.

  • Fyll en liten PET-flaska till en tredjedel med vatten.
  • Droppa i lite karamellfärg.
  • Fyll sedan på med matolja så att tre fjärdedelar av flaskan är fylld.
  • Lägg i en brustablett och se vad som händer.

För ännu mer effekt, släck ljuset och lys genom flaskan med en ficklampa.

5. Ha picknick på vardagsrumsgolvet

Låtsas att det är sommar för en stund och duka upp middagen på en filt i vardagsrummet. Förbered grönsaksstavar och annan plockmat tillsammans. Ett spännande äventyr som inte är långt borta.

Ta hand om er i förkylningstider. Decubal Lips & Dry spots är första hjälpen för små spruckna läppar och röda näsor. Upptäck vårt sortiment du också. Alla Decubals produkter är fria från parfym, färgämnen och parabener. Finns på ditt apotek.

Visade produkter

Du har inte visat några produkter ännu.